KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sarıkaya İlkokulu

DEMİR KUŞTAN - MÜDÜR

Özgeçmişi...

1970 yılında Kahramanmaraş´ta doğdu.İlkokulu Mıllış Nuri İlkokununda, Ortaokulu Kahramanmaraş Ortaokulunda  ,lise eğitimini ise Kahramanmaraş Lisesinde tamamladı.1995 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden ekonomist ünvanı alarak mezun oldu.Bir süre özel sektörde yönetici olarak çalıştı.1997 yılında Muratlı Hıdırlı İlkokuna sınıf öğretmeni olarak atandı.Aynı yıl Narlı Aslan Yıldırım Çok Programlı Lisesine muhasebe grubu öğretmeni olarak görevlendirildi.Burada iki yıl çalıştıktan sonra Gökçemağara Paşalar İlkokuluna Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. 2006 yılında Turan İlkokulunda dokuz  yıl süreyle uzman öğretmen olarak çalıştı.02/09/2015 tarihi itabariyle Sarıkaya İlkokunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve ikisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır.