KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sarıkaya İlkokulu

ZEKERİYA TANRIVERDİ İMAM HATİP ORTAOKULU İLKOKUL 4.SINIFTAN MEZUN KIZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA “İMAM HATİPLİ OLMAK İSTİYORUM” TEMALI 5.SINIF ÖN KAYIT VE PARA ÖDÜLLÜ BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Milli ve manevi değerlerimizi özümseme heyecanını yaşayan evlatlarımızı “İmam Hatipli Olmak İstiyorum” Temalı Bilgi ve Kültür Yarışması ile buluşturmak kaynaştırmak.

Yarışmaya katılacaklar

Madde-4 Yarışmaya Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ilçelerdeki resmi ve özel tüm ilkokul 4. sınıftan mezun kız öğrenciler katılacaktır.

Yarışmaya katılacak öğrencilerde aşağıdaki şartlar aranacaktır:

Ø    İlkokul 4. sınıftan mezun kız öğrenci olmak.

Ø    Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde ikamet etmek.

Ø    Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokuluna yarışma tarihinden bir gün öncesine kadar ön başvuru yapmak.

Ø    Ön başvuru formunu eksiksiz doldurmak ve elden teslim etmek.

Ø    Yarışma soruları 4. sınıf müfredatına uygun Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden olacaktır. Yarışma çoktan seçmeli sınav şeklinde yapılacaktır.

Ø    Yarışma sonucu verilecek hediye ve ödüllerden 2024 – 2025 Eğitim öğretim yılında okulumuz 5. sınıfına kesin kayıt yaptıranlar yararlanacaktır.

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 13:51 - Görüntülenme: 25